GÖRÖGORSZÁG Hydra


Hydra Görögország egyik legszebb szigete

Hydra

Egy sziget autók nélkül

A sziget Szaróni szigetek részét képezi. Ennek a gyönyörű és lenyűgöző kis paradicsomnak talán a legegyedibb aspektusa az, hogy a szigeten élők fő közlekedési eszköze a szamár, valamint a vízi taxik. Hydra azon helyek egyike, amely elbűvöli az embereket. A kávézók éttermek és szuvenírboltok találhatók sorakoznak a kikötőben, amelyet kőházak és kúriák vesznek körül.Hydra

Hydra a főváros

Hydra szigete a leginkább érintetlen népszerűsége ellenére. Ennek oka az, hogy a növekedés korlátozott volt, a környező szigetek városaiban új épületeket emeltek a növekvő turizmus kielégítésére, Hydra városa viszont nem engedélyezte új épületek felhúzását, csak a régi épületek helyreállítását, amelyek nagy része a 19. századból vagy annál régebbről származnak.

Hydra látnivalói

Hydra

A sziget nevezetességei

A sziget egyik látványossága a vár, ami a kikötőben található. A várhoz fel sétálva feketére festett ágyúcsöveket láthatunk, ezek vigyáznak a szigetre. Érdemes felmenni, ha itt járunk, mert innen csodás kilátás nyílik a tengerre és a kikötőre. A szigeten egy történelmi múzeum is található, amely a kikötő keleti oldalán található. A múzeumban hajózáshoz kapcsolódó tárgyakat állítottak ki, bemutatják a sziget milyen fontos szerepet játszott a görög szabadságharc idején. A másik látványossága, amelyet már a hajóról megpillanthatunk, a part mentén sorakozó vízimalmok, amelyek gyönyörű látványt nyújtanak.

Hydra szállásfoglalás

Foglalj most szállást Hydra városába, vagy Görögország bármély városába! Oldalunkon keresztül több száz Hydrán és környékén található apartmanból, studióból és hotelből válogathatsz, és azonnal le is foglalhatod őket online. 2 személyes stúdiók, illetve több személy számára foglalható apartmanok és hotelek is megtalálhatóak a kínálatban, szűrők segítségével választhatod ki a számodra legmegfelelőbb szállást. Válogass kedvedre és foglalj még időben!

TRIVAGO.HU BOOKING.COM SZALLAS.HU

Programajanló


Hydra várható időjárása

HYDRA